Merk je dat je door veel zittend werk last krijgt van je lichaam? Dan is bovenstaande video perfect voor jou!

Stress in combinatie met veel werk achter een bureau en/of een slechte lichaamshouding is funest voor je lichaam. In de video laat ik je zien hoe je middels eenvoudige oefeningen fysieke spanningen kunt loslaten. Deze ontspanningsoefeningen vragen slechts 3 minuten van je tijd en doe je in je ‘gewone’ kleding naast je bureau.

Het is aan te raden om deze ontspanningsoefeningen meerdere keren per dag te herhalen. Op deze manier zorg je ervoor dat je onnodige spanning tijdig loslaat en verstijving voorkomt.

Behoefte aan meer beweging? 

Eerder plaatste ik al een 3 minuten filmpje online waarin ik oefeningen deel die helpen bij het loslaten van spanningen in de rug. Ook maakte ik een filmpje van 3 minuten waarin ik je laat zien hoe je spanningen in je schouders kunt verminderen.

Wanneer je behoefte hebt aan meer ontspanning, raad ik je aan om je te abonneren op mijn YouTube kanaal. Hier plaats ik wekelijks een yogasessie van 20 minuten op de mat. Daarnaast zijn hier verschillende filmpjes met stoelyoga oefeningen te vinden.