Gratis online yoga – Vanaf nu verzorg ik elke week een gratis online yogales op mijn YouTube kanaal. Deze lessen zal ik niet wekelijks delen via mijn blog, nieuwsbrief of social media kanalen. Wanneer je geen enkele les wilt missen, raad ik je aan om je te abonneren op mijn kanaal. YouTube laat jou dan elke week weten wanneer er een nieuwe les voor je klaarstaat.

De eerste lessen staan inmiddels voor je klaar!

Wat kun je verwachten?

Elke maandag om 5.00 uur zal er een nieuwe les online komen. Een les duurt 20 minuten en zal inhoudelijk elke week anders zijn. De ene week is de les gericht op een specifiek lichaamsgebied, de andere week ligt de focus op de meer spirituele kant van yoga. De ene week vraagt de les om spierkracht en spierspanning, de andere week gaat het vooral over ontspanning en loslaten. De variatie is eindeloos! 

De lessen zullen doorgaans toegankelijk zijn voor zowel beginnende als meer gevorderde yogi’s. Bij blessures zal je zelf goed moeten opletten en voelen wat wel en niet geschikt is voor jou. Bij twijfel sla je een houding over!

Een online les vervangt een ‘face to face‘ les niet. Het is een leuk extraatje, maar ik raad je aan om daarnaast yoga te beoefenen onder toezicht van een docent. Ik heb al talloze keren yogi’s in mijn les gehad die zich allerlei ongezonde bewegingen eigen hadden gemaakt door online yoga te volgen. Je kunt wel denken dat je iets ‘goed’ doet, maar zolang je niet weet hoe de juiste positie voelt, heb je eigenlijk geen idee. Kortom, blijf vooral ook ‘echte’ lessen volgen. In de buurt van Rijswijk ben je welkom bij mijn lessen.

Verzoekjes voor een gratis online yogales

Op dit moment loop ik over van de ideeën en inspiratie, maar de ervaring leert dat dit lang niet altijd het geval is. Bovendien maak ik de lessen niet alleen omdat ik dat leuk vind om te doen. Ik hoop jou te helpen met mijn lessen en je iets waardevols aan te bieden. Ik zou het daarom heel fijn vinden wanneer jij me laat weten waar jij behoefte aan hebt. Zijn er specifieke lichaamsgebieden waar je oefeningen voor zou willen? Wil je meer leren over yogafilosofie, chakra’s of meridianen? Onder de filmpjes op YouTube kun je aangeven waar je behoefte aan hebt.

Ik hoop je met mijn gratis online lessen te inspireren om te blijven bewegen, een yogaroutine op te bouwen en bewuster in het leven te staan. Vergeet je hiervoor niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!