REFERENTIES2021-09-06T09:17:36+02:00
everything is om logo

REFERENTIES

Sabrina Soebhan, Everything is Om, yoga Rijswijk, Pilates Rijswijk, Andere fotografie
Neem contact op

Deze zomer een weekje yoga en meditatie in de Achterhoek gedaan, bij Jojamis. Sabrina was onze yogadocente en deed dat op een ontzettend fijne manier. Haar aanwijzingen waren heel helder. Tijdens de oefeningen gaf ze ruimte om onze eigen grenzen op te zoeken zonder er overheen te gaan. Deze wijze woorden van haar zal ik onthouden: ‘Hoe je je op de mat gedraagt, is vaak een afspiegeling van hoe je je leven daarbuiten leidt.’ De essentie van yoga – naar mijn idee – mooi verwoord.

Marja de BoerMarja de Boer, ging mee op een yogavakantie

Ik vind Sabrina haar lessen verfrissend en leerzaam! Ze brengt je naar een veilige plek om vandaar uit iets nieuws te leren. Zowel fysiek over mijn lichaam, als spiritueel over mijn energie en levenshouding, leer ik veel van Sabrina. Haar nuchtere en nieuwsgierige methode vind ik erg prettig.

Ilona, ging mee op een yogavakantie

Ik laat de wereld graag weten wat een fijn mens en geweldig yogajuf je bent:

De lessen van Sabrina zijn een genot. Ik kwam er elke keer weer ontspannen uit, klaar voor de dag, en na de lessen in de avond, klaar voor de nacht. Sabrina zelf straalt een en al positiviteit uit. Pas op: haar vibes zijn besmettelijk!

Stella, ging mee op een yogavakantie

Hallo Sabrina, er gaat een enorme rust van je uit tijdens de lessen die je hebt gegeven. Geen enkele les was hetzelfde en heel goed te doen, ook buiten de comfortzone. Ik voelde me steeds heel goed daarbij. Ook kun je heerlijk masseren, dat vind ik nog eens een extra bijkomstigheid. Kortom, jij was top in een topweek! Lieve groet, Inge

Inge Huisman-Bongers, ging mee op een yogavakantie

Sabrina geeft op een duidelijke en fijne manier les. Ze motiveert me om uit mijn comfortzone te gaan zonder dat ik over mijn grenzen ga. Daarnaast vind ik haar een prettige gesprekspartner die goed kan luisteren en mooie vragen stelt.

Marieke, ging mee op een yogavakantie

Empatisch – menselijk – professioneel. Enige tijd geleden werd ik benaderd door Sabrina met de vraag of ik te gast wilde zijn in haar podcast. Hartstikke spannend én behoorlijk out of die comfortzone natuurlijk! Maar het begrip, geduld, respect en de professionaliteit van Sabrina zorgde ervoor dat ik na ons persoonlijke gesprek direct op mijn gemak was. Sabrina is een bijzonder goede luisteraar, stelt de juiste vragen, heeft een groot inlevingsvermogen en is super creatief. Wat een fantastische combinatie voor een ondernemer. Een fantastische combinatie voor een mens! Ja, het samenwerken met Sabrina heeft echt indruk gemaakt!

Anita van der Voort, Groene Jij, Groene Wij, podcast, Everything is OmAnita van der Voort, werkte mee aan een podcast over haar jeugd

Wat ik bijzonder vind aan Sabrina: ze is wie ze is. Een prachtige vrouw van buiten en van binnen. Ze heeft een rustige, warme uitstraling. Haar deskundigheid over yoga en het menselijk lichaam weet ze op een prettige manier aan anderen over te brengen. Inspirerend en verrassend. Wat ze doet, doet ze met aandacht en een grote mate van zorgvuldigheid. Sabrina heeft lef en creativiteit, dat bewonder ik in haar. Ze ontwikkelt nieuwe projecten en voert deze ook uit, zo is ze ondernemend en veelzijdig.

Jolanda Hogendoorn, deelnemer diverse workshops en yogalessen

Sabrina is puur, heeft een heel fijne energie, is open, en geïnteresseerd. Met haar fijne stem geeft ze duidelijke uitleg en informatie. Ze geeft een gevoel van veiligheid en positiviteit en niet te vergeten, ze ook nog mooi ❤️. Ik ben blij een persoon als Sabrina te kennen. Ze inspireert en groeit, steeds weer en meer. Keep up the good work!

Anita de Jager, deelnemer yogalessen bij Q-Fitness Loosduinen

Als ik aan de lessen van Sabrina denk, denk ik aan veelzijdig, kundig en altijd met liefde en aandacht. Ik heb verschillende lessen en workshops bij haar gevolgd en deze kenmerken kwamen telkens terug. De lessen zijn goed voorbereid, goed opgebouwd, vakkundig, met liefde voor het vak, mindful en met aandacht. Of het nu (yin) yoga, pilates of een workshop over een specifiek onderwerp is. Ik keek er altijd naar uit. Ik woon nu tijdelijk in het buitenland maar ik hoop zeker in de toekomst Sabrina weer op de mat te mogen ontmoeten  🙏

Marjan Corbeek, everything is om, yoga, pilates, yogaworkshopMarjan Corbeek, deelnemer diverse lessen en workshops

Ik raad de workshops van Sabrina aan! Ze een vriendelijke, open docent. Ze creëert een veilige ruimte waardoor ik werkelijk alle spanning kon loslaten. De informatie over de psoas en de instructies waren helder. Ik was blij verrast om persoonlijke tips te krijgen en een opvolging per e-mail na de workshop. Bedankt! Ik raad de psoas release aan, aan al mijn vrienden en collega’s, met (en zonder) rugproblemen.

Ishtar Bakhtali, deelnemer workshop 'psoas release'

NIEUWSTE ARTIKELEN

Ga naar de bovenkant