Spirituele retreats in 2024 en 2025

In 2024 staat er tweemaal (april en november) een fantastisch retreat naar Bali op de planning. Tien dagen lang neem ik je mee in een deep dive in jezelf en laat ik je kennismaken met de Balinese cultuur. Samen met bevriende priesters, docenten en healers verzorg ik een -geheel exclusief- programma gericht op de 5-elementen compleet met ceremonies en rituelen die je persoonlijke groei kunnen ondersteunen.

In 2025 staan er 2 retreats naar Bali op de planning . Van 18 t/m 28 februari bied ik een nieuw en uniek programma aan, gebaseerd op de Balinese levensfilosofie van Tri Hita Karana. Van 2 t/m 10 november staat er een spiritueel/cultuureel programma voor stellen gepland.

spirituele reis 2024

Spiritueel retreat op Bali
Retreat gericht op de 5-elementen

Versterk de verbinding tussen je hoofd, hart en buik; je ratio, gevoel en intuïtie die samen je innerlijk weten vormen. Bereid je voor op een transformerende reis van persoonlijke groei, diepgang en spirituele ontwikkeling. Ga met maximaal 10 gelijkgestemden de uitdaging aan om te reflecteren op jezelf, je gevoelsleven op een diepe laag te verkennen en te luisteren naar je innerlijke stem. Alles met ondersteuning van Balinese ceremonies gebaseerd op de 5-elementen.

Vrijwel alles inclusief! Dit is de laatste keer dat dit retreat zal worden georganiseerd. Vanaf 2025 is er een nieuw programma.

3 t/m 12 november 2024, te boeken vanaf €2033,-

meer informatie
Spiritueel retreat Bali 2024

Spiritueel en cultureel retreat op Bali
gebaseerd op de Balinese levensfilosofie 

Volgens Balinezen ontstaat er balans en harmonie, wanneer je tijd en aandacht hebt voor drie belangrijke pijlers in het leven: de verbinding met je spirituele aard, de verbinding met je medemens en die met de natuur. Aan de hand van yoga, Balinese ceremonies/rituelen en culturele activiteiten ga je ontdekken hoe je die drie verschillende verbindingen kunt verdiepen.

Bereid je voor op een transformerende reis van persoonlijke groei, diepgang en spirituele ontwikkeling. Ga met maximaal 10 gelijkgestemden de uitdaging aan om te luisteren naar je innerlijke stem.

17 t/m 27 februari 2025, te boeken vanaf €1729,-

meer informatie

Spiritueel en cultureel retreat op Bali
Retreat speciaal voor stellen

Willen jullie vakantie, diepgang, cultuur en het vieren van de liefde combineren? Dat kan tijdens dit retreat waarbij jullie samen een deep dive maken in de Balinese cultuur en werken aan jullie spirituele groei. De Balinese filosofie van Tri Hita Karana vormt de basis van het programma en nodigt jullie uit om de verbinding met het spirituele, de verbinding met anderen en de wereld verder te ontdekken en verdiepen.

Ga met maximaal 8 andere stellen mee en beleef een fantastische reis waarbij jullie deelnemen aan een aantal unieke ceremonies.

2 t/m 10 november 2025, te boeken vanaf €3195,- per stel

meer informatie