Retreats in 2024 en 2025

In 2024 staat er tweemaal (april en november) een fantastisch retreat naar Bali op de planning. Tien dagen lang neem ik je mee in een deep dive in jezelf en laat ik je kennismaken met de Balinese cultuur. Samen met bevriende priesters, docenten en healers verzorg ik een -geheel exclusief- programma compleet met ceremonies en rituelen die je persoonlijke groei kunnen ondersteunen.

Daarnaast organiseer ik van 25-27 oktober een retreat voor stellen in Nederland. Dit zal een retreat zijn voor stellen die hun relatie willen verdiepen. Meer informatie volgt half mei op mijn website. Wil je per mail op de hoogte worden gehouden? Laat dat me dan weten via het contactformulier.

In 2025 staan er 2 retreats op Bali op de planning. 18 t/m 28 februari zal er een nieuwe intensive zijn en van 2 t/m 10 november staat er een spiritueel/cultuur programma voor stellen gepland. Meer informatie volgt binnenkort online. Wil je per mail op de hoogte worden gehouden? Laat dat me dan weten via het contactformulier.

spirituele reis 2024

Spiritueel retreat op Bali
Retreat gericht op de 5-elementen

Versterk de verbinding tussen je hoofd, hart en buik; je ratio, gevoel en intuïtie die samen je innerlijk weten vormen. Bereid je voor op een transformerende reis van persoonlijke groei, diepgang en spirituele ontwikkeling. Ga met maximaal 10 gelijkgestemden de uitdaging aan om te reflecteren op jezelf, je gevoelsleven op een diepe laag te verkennen en te luisteren naar je innerlijke stem. Alles met ondersteuning van Balinese ceremonies gebaseerd op de 5-elementen.

Vrijwel alles inclusief! Dit is de laatste keer dat dit retreat zal worden georganiseerd. Vanaf 2025 is er een nieuw programma met hogere tarieven.

3 t/m 12 november 2024, te boeken vanaf €1933,-

meer informatie