Saskia Mardi werkt als (online) business strateeg en helpt ondernemers om meer focus in hun bedrijf aan te brengen. Al jaren stimuleert zij anderen zo om hun dromen te realiseren en te kiezen voor dat wat ze werkelijk willen. Dit doet ze door terug te gaan naar de kern: wat wil je nu werkelijk en wat moet je daarvoor doen? En vooral: wat moet je daarvoor NIET doen?

Herken je dat? Dat je zo vreselijk druk bent met het afwerken van je to-do-list dat je je grote dromen nog maar een weekje in de ijskast zet? Om dat vervolgens een week later weer opnieuw te doen. Je hebt het gevoel dat je van alles moet en daardoor geen ruimte hebt voor datgene wat je werkelijk zou willen. Dat kan anders. Saskia legt je in heldere taal uit hoe je dat kunt aanpakken zodat je vandaag al kunt beginnen met het leven van je dromen.

Onderstaande video geeft een impressie van de podcast die we samen hebben opgenomen.

In gesprek met Saskia Mardi

Saskia Mardi weet als geen ander hoe je je kunt ontdoen van onnodige ballast in het leven. Zo zijn er talloze zaken die afleiding vormen bij het najagen van je dromen. Na het luisteren van deze podcast en het toepassen van de tips die Saskia met je deelt, hoef jij later niet terug te kijken op een leven vol onvervulde dromen. Saskia geeft je praktische handvatten zodat je kunt onderzoeken wat belangrijk voor je is en hoe je hier prioriteit aan kunt geven. Wil jij leren kiezen voor je eigen geluk? Motivatie vinden om je dromen te realiseren? Of wil jij simpelweg lekkerder in je vel zitten? Luister dan naar de podcast waarin Saskia het simpele geheim van een gelukkiger leven met je deelt.

De podcast is te beluisteren via onderstaande player, maar ook via o.a. iTunes en Spotify.

Een shoot-out naar Saskia Mardi

Kun jij ook meer focus en minder onrust gebruiken in jouw werk? Wie weet kan Saskia Mardi jou verder helpen. Op haar website lees je alles over de diensten waarmee zij je kan ondersteunen.

Meer weten over het realiseren van je dromen?

Anne Hospers deelt ontzettend waardevolle inzichten om vandaag al jouw droomleven te leven. De podcast die ik met haar opnam, luister ik zelf nog regelmatig terug en geeft me steeds weer opnieuw inspiratie en motivatie. Het aangrijpende levensverhaal van Anita van der Voort nodigt ook uit om te kiezen voor je eigen geluk en geeft zeker in moeite levensfasen hoop en richting. Tot slot verwijs ik je graag naar de mini masterclass die ik opnam met manifestatie koningin Ira Nagel. Naast bewust in het leven staan, kan het ook geen kwaad om te zorgen voor een bewuste mindset zodat je jouw droomleven kunt manifesteren.