Anne Hospers (1993) is ondernemerscoach en stimuleert creatieve ondernemers om hun dromen te verwezenlijken.

In gesprek met Anne Hospers

Met Anne Hospers nam ik een podcast op waarin zij veel van haar waardevolle kennis deelt. Zo spreken we over beperkende overtuigingen. Ken je dat stemmetje in je hoofd dat zich van tijd tot tijd afvraagt of de wereld wel zit te wachten op jouw plannen en idealen? Dat stemmetje kan zorgen voor een blokkade, het kan je doen verstijven waardoor je niet in actie komt. Anne legt uit dat dit vaak te maken heeft met het verliezen van overzicht. Je wil veel, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. In de podcast geeft zij tips hoe je grootse dromen kunt ontleden en tot kleine stappen kunt reduceren. In heldere bewoordingen legt Anne uit hoe je morgen al het geluksgevoel van je droomleven kunt ervaren.

Leef je eigen droomleven

De podcast die ik met Anne opnam, is een aanrader voor eenieder die graag zijn eigen droomleven wil leven. Wanneer jij jouw dromen en geluk niet langer wilt uitstellen, maar daar nu al de vruchten wilt plukken, raad ik je aan om de tips van Anne te beluisteren.

Daarnaast is de podcast een aanrader voor ondernemers met grootste dromen. De tips van Anne zijn direct toepasbaar en ze geeft veel handvatten om stil te staan bij jouw ideale werkmaand en ideale klant.

De podcast is te beluisteren via onderstaande player en is te vinden op o.a. iTunes en Spotify.

Meer weten over Anne Hospers?

Anne Hospers begeleid met haar bedrijf Camp Bluff creatieve ondernemers naar een volgend niveau. Op haar website is ook haar podcast show terug te vinden waarvoor zij in gesprek gaat met creatieve ondernemers over hun pad, vallen en opstaan, hun dromen, doelen en kijk op succes.

Wil jij nog meer focussen op het realiseren van je dromen?

Heb je genoten van de podcast van Anne en ben je benieuwd naar meer concrete tips? De mini masterclass ‘manifesteer je droomleven‘ die ik als podcast opnam met expert Ira Nagel, vormt een mooie aanvulling op de tips van Anne.

Foto credits: Annebel Eppinga