De goedlachse Sabine Rabbe staat bekend als de Lachkoningin van ons land. Vol enthousiasme en voorbij alle gene en schaamte neemt zij je mee naar instant happiness. Dit doet zij middels workshops, coaching en online sessies. Wat tijd spenderen met Sabine Rabbe zorgt voor een lach op je gezicht, meer luchtigheid en enthousiasme.

Ik leerde Sabine afgelopen zomer kennen tijdens een workshop. De oefeningen waren allemaal net buiten mijn comfort zone, maar eigenlijk droeg alleen dat al bij aan het plezier. Nog bijna dagelijks denk ik terug aan de inzichten die zij mij gaf.

Volgens mij kunnen we in tijden van corona allemaal wel wat meer luchtigheid, humor en licht in ons leven gebruiken. Ik nodigde Sabine Rabbe daarom uit voor het opnemen van een podcast. Onderstaande video geeft je een impressie van ons gesprek en direct een snelle oefening voor instant happiness.

In gesprek Met Sabine Rabbe

Sabine Rabbe is één bonk energie en weet als geen ander hoe je elke zware dag kunt opvrolijken. De podcast zit vol oefeningen, tips en inzichten. Sabine legt uit welke invloed lachen heeft op o.a. je hormoonhuishouden en vertelt ook hoe lachen je kan helpen om te dealen met zwaardere emoties. Het enthousiasme van Sabine werkt aanstekelijk, waardoor alleen het luisteren van de podcast een lach op je gezicht zal toveren.

De podcast is te beluisteren via onderstaande player, maar ook via o.a. iTunes en Spotify.

Meer weten over omgaan met emoties en uitdagingen?

De tips die Sabine Rabbe deelt zijn laagdrempelig, leuk en zorgen voor humor in je leven. Lachen helpt je te relativeren, los te laten en te genieten. Toch kan het werkelijk toelaten en onderzoeken van emoties ook heel zinvol zijn. Luister daarom ook naar de onderstaande podcasts:

Juno Burger spreekt over het compassievolle hart en geeft talloze handreikingen over het leren doorvoelen van emoties. Sander Ritman vertelt over eenzaamheid en de existentiële zoektocht die daarmee gepaard gaat. In tijden van een lockdown voor velen zeer relevant en herkenbaar. Laurentius deelt op kwetsbare wijze zijn verhaal over onzekerheid en geeft waardevolle tips aan degenen die graag meer zelfvertrouwen willen opbouwen.