Stoelyoga, of zoals ik het meestal noem, desk yoga, is een geschikte vorm van yoga voor een ieder die veel achter een beeldscherm zit. Dit is dan ook de reden dat veel bedrijven hiervoor kiezen wanneer het gaat om bedrijfsyoga.

Werken aan een bureau zorgt doorgaans voor een onnatuurlijke lichaamshouding. Overbelasting van het fysieke lichaam is vaak het gevolg. In een sessie stoelyoga breng je met name deze gebieden weer in de beweging zodat spanning en stress kunnen verminderen.

In 10 minuten je volledige lichaam in beweging

Deze sessie stoelyoga, oftewel deskyoga, is gericht op de nek, rug en benen. De oefeningen verminderen opgebouwde fysieke spanningen, zodat je langdurige klachten kunt voorkomen of verminderen. Door bewust in beweging te komen, creëer je tevens tijd en ruimte om vanuit je hoofd weer in je lijf te komen.

Stoelyoga als bedrijfsyoga op het werk

Samen bewegen is gezelliger, maar motiveert ook meer. Daarom geef ik ook stoelyoga en yoga op de mat binnen het bedrijfsleven. Er zijn verschillende mogelijkheden, waarbij je kunt denken aan losse workshops, of langere cursussen. Dit kan eventueel worden aangeboden in combinatie met mindfulness op het werk. Ik informeer je graag over de mogelijkheden, dus neem vooral contact met me op!