BEDRIJFSYOGA, STOELYOGA EN DESKYOGA2019-10-02T06:44:39+02:00
everything is om logo

BEDRIJFSYOGA, STOELYOGA & DESKYOGA

Ontspannen, vitale werknemers bereiken meer, kunnen meer en leren meer. Mede dankzij de digitalisering ligt stress steeds vaker op de loer. Werkstress vermindert de productiviteit en kan leiden tot ziekteverzuim.

Bedrijfsyoga

Middels bedrijfsyoga begeleid ik werknemers naar een gebalanceerd en vitaal (werk)leven. Een workshop/lessenserie zal worden afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van het personeel en het bedrijf. Indien gewenst kan ik zorgdragen voor een geschikte locatie. De les kan op een yogamat of op een stoel worden gegeven.

Deskyoga & stoelyoga

Deskyoga of stoelyoga wordt gegeven op de werkplek in werkkleding. Een sessie duurt tussen de 20 en 75 minuten. De focus ligt op het loslaten van fysieke spanningen die worden veroorzaakt door het werken achter een bureau, zoals RSI en rugklachten.

Mat-yoga

Yoga op de mat kent vele intensiviteit gradaties en het dragen van sportkleding wordt dan ook aangeraden. Deze sessies zijn gericht op het versterken en/of versoepelen van het lichaam in combinatie met ontspanning.

Investering bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga is het meest effectief als het minimaal eenmaal per week wordt beoefend, omdat stress dan pas effectief verlaagd wordt. Everything is Om biedt mogelijkheden voor losse workshops, korte lessenseries en wekelijkse lessen.

Bedrijfsyoga kan in combinatie met mindfulness op het werk worden aangeboden.

  • Yoga Basic: €85,- (bedrijfsyoga)
  • Yoga Plus: €145,- (bedrijfsyoga, in combinatie met inspiratie mailing)
  • Yoga Deluxe: €295,- (bedrijfsyoga, inspiratie mailing en een wekelijkse online video van 30 minuten)

De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van het aantal lessen, aantal deelnemers, tijdsduur, tijdstip en locatie. Onderstaande tarieven zijn dan ook vanaf prijzen en exclusief btw.

OVERIG AANBOD

MINDFULNESS
MINDSET
MINDFUL MANAGEN
YOFLEXIE
MAATWERK
yoflexie, introspectie, zelfreflectie, mindfulness en yoga

NIEUWSTE ARTIKELEN