Gentle flow yoga is een relatief zachte, ontspannende vorm van yoga en is hierdoor geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De rustige bewegingen nodigen je uit om volledig los te laten en te ontspannen. Fijn om zo de dag te beginnen, of juist te eindigen.

Voor Millennial Lift nam ik tijdens een yogavakantie een korte sessie van 10 minuten op zodat je tussen de bedrijven door in beweging kunt komen.

In 10 minuten fysieke spanning loslaten

De sessie gentle flow yoga is gericht op het volledige lichaam. De oefeningen verminderen opgebouwde fysieke spanningen, zodat je langdurige klachten kunt voorkomen of verminderen. Door bewust in beweging te komen, creëer je tevens tijd en ruimte om vanuit je hoofd weer in je lijf te komen.

De volledige sessie kun je  (gratis!) volgen op de Tribe van Millennial Lift. Wanneer je hier klikt, kom je direct op de juiste pagina uit. Lees vooral ook de bijbehorende blog voor extra informatie.

Gentle flow yoga op het werk

Samen bewegen is leuker! Je kunt natuurlijk terecht bij de verschillende yogastudio’s in Rijswijk, Voorburg en Den Haag waar ik lesgeef. Nog fijner zijn yogalessen onder werktijd. Ik heb veel ervaring met stressreductie in het bedrijfsleven en yoga. Er zijn verschillende mogelijkheden, waarbij je kunt denken aan losse workshops, of cursussen van meerdere weken. Dit kan eventueel worden aangeboden in combinatie met mindfulness op het werk. Ik informeer je graag over de mogelijkheden, dus neem vooral contact met me op!