November 2019 was ik te gast bij Patrick Kicken. Veel mensen kennen hem van de tijd dat hij werkzaam was bij  o.a. 3FM en Radio Veronica en spraakmakende programma’s maakte. Zelf ken ik Patrick Kicken van zijn podcast kanaal, Leven zonder stress.

Ooit leefde Patrick een leven vol luxe en had hij het ogenschijnlijk goed voor elkaar. Aan roem en geld geen gebrek, wel aan zingeving. Na een heftige periode besloot hij het roer om te gooien en zich te verdiepen in Oosterse wijsbegeerte. Inmiddels leeft Patrick een ontspannen en stressvrij leven.

Voor zijn podcast kanaal gaat hij in gesprek met gasten in gesprek over thema’s als geluk, spiritualiteit, stress, zingeving, mindfulness en meer. Met zijn podcast en gelijknamige boek inspireert hij anderen om bewust(er) in het leven te staan.

Patrick Kicken interviewde mij

Via LinkedIn kwamen Patrick en ik met elkaar in contact. Patrick was naar aanleiding van mijn podcast kanaal, Everything is Om, benieuwd naar mijn persoonlijke verhaal.

In de podcast spreken we over mijn weg naar yoga, de inzichten die het yogapad mij bracht en staan we stil bij het interessante vraagstuk of yoga alleen voor ‘mooie’ mensen is. De podcast is opgenomen in videovorm en is hieronder te bekijken en te beluisteren.

En ik interviewde Patrick Kicken

Na dit gesprek draaiden we de rollen om en mocht ik Patrick het hemd van het lijf vragen. Er ontstond een prachtige conversatie over de liefde en het leven. Ook dit gesprek hebben we als podcast opgenomen. Daarnaast schreef ik een bijbehorende blog. Zowel de blog als podcast zijn hier te vinden.