Voor ik driemaal per week blogde op mijn eigen website, schreef ik regelmatig artikelen voor Inspirerend Leven. Dit is één van de grootste, Nederlandstalige inspiratieplatforms. Maandelijks hebben zij zo’n halfmiljoen lezers.

Ruim een jaar geleden kreeg ik het bericht dat Inspirerend Leven een eerste boek zou uitbrengen. Een boek vol inspiratie, tips en weetjes op het gebied van zelfzorg en rituelen. Ik werd gevraagd om een artikel over yoga te schrijven.

Een mijlpaal: mijn naam in een boek

Vroeger droomde ik van het schrijven van een boek. Waar al mijn andere jeugddromen langzaam vervaagden, bleef de droom om een boek uit te geven, bestaan. Toen ik door Inspirerend Leven werd gevraagd een bijdrage te leveren aan hun boek, kwam mijn droom een beetje uit.

Toch knaagde het ergens ook. Dat is de reden waarom ik pas een jaar na dato een artikel schrijf over deze publicatie. Het was een mijlpaal en een eer om gevraagd te worden, maar tegelijkertijd werd ik ook met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik wilde zelf graag een boek schrijven, maar er waren talloze excuses die allemaal neerkwamen op ‘ik ben bang om te falen’. Die angst heb ik inmiddels aangekeken en aan mijn eerste boek wordt nu hard gewerkt. Juist daardoor ontstaat nu de ruimte om trots te zijn op mijn publicatie in Self-Care & Rituelen.

Self-Care & Rituelen

Met het boek Self-Care & Rituelen richt Inspirerend Leven zich op de drukke Nederlander van tegenwoordig.

Tijd voor jezelf nemen is niet makkelijk in een wereld die altijd “aan’ staat, maar met self-care en rituelen van Inspirerend Leven lukt het! Echte self-care begint bij de moed om tijd af te bakenen in je overvolle agenda, stilte toe te laten en ruimte te scheppen voor wat belangrijk is. Rituelen helpen je om dit in jouw leven bewust te markeren. In Selfcare & Rituelen vind je alle inspiratie om van je huis een oplaadplek te maken, met ruimte voor je verlangen naar balans, een gezond lichaam, meer zachtheid en schoonheid. je vindt er ook een persoonlijk self-care plan in, zodat je bewust aan de slag kunt.

Aan het boek werkten verschillende experts mee waardoor een compleet, overzichtelijk boek is ontstaan boordevol waardevolle tips. Het boek is prachtig vormgegeven, makkelijk leesbaar en echt een cadeautje voor jezelf.

Benieuwd naar het boek? Bestel het direct!