everything is om logo

PRIVÉLESSEN YOGA & PILATES

en lessen op festivals en evenementen

Privéles yoga in Rijswijk, Den Haag en omgeving

Wanneer je behoefte hebt aan extra verdieping van je yogabeoefening, of wanneer je meer wilt leren over de mogelijkheden van jouw lichaam (al dan niet in combinatie met een (fysieke) beperking) dan is het boeken van één of meerdere privélessen de juiste keuze. In een privéles focussen we op jouw specifieke wensen. De lessen kunnen gericht zijn op het aanleren, dan wel verdiepen, van houdingen, maar focussen op yogafilosofie, stressreductie of Pilates is uiteraard ook mogelijk. Privélessen kunnen thuis of op locatie worden gegeven.

Op festivals en evenementen

Voor uitdagende lessen of workshops op festivals en/of evenementen ben je bij mij aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld aan een les duo-yoga? Dat wordt gegarandeerd lachen, terwijl de les ook inzicht geeft in eigen grenzen, behoeften en patronen. Andere mogelijkheden zijn vinyasa, flow, hatha, yin, yin yang en stoelyoga. Ik adviseer je graag over een passend aanbod.

Neem contact op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Neem contact op

TARIEVEN PRIVÉLESSEN YOGA & PILATES

1 les

125,-per les van 60 minuten

3 lessen

100,-per les van 60 minuten

5 lessen

75,-per les van 60 minuten

OVERIG AANBOD

VROUWENCIRKELS
YOGAVAKANTIES
KINDERYOGA

Let op! Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).