PRIVÉLES YOGA, PILATES & MINDFULNESS IN RIJSWIJK, DEN HAAG EN OMGEVING2021-08-09T13:56:34+02:00
everything is om logo

PRIVÉLESSEN YOGA, PILATES & MINDFULNESS

en lessen op festivals en evenementen

Privéles yoga in Rijswijk, Den Haag en omgeving

Wanneer je behoefte hebt aan extra verdieping van je yogabeoefening, of wanneer je meer wilt leren over de mogelijkheden van jouw lichaam (al dan niet in combinatie met een (fysieke) beperking) dan is het boeken van één of meerdere privélessen de juiste keuze. In een privéles focussen we op jouw specifieke wensen. De lessen kunnen gericht zijn op het aanleren, dan wel verdiepen, van houdingen, maar focussen op yogafilosofie, mindfulness en/of mindset, of Pilates is uiteraard ook mogelijk. Je kunt kiezen voor verdiepende cursussen die ik in het bedrijfsleven aanbied, maar ook voor yoga coaching. Kortom, er is veel mogelijk! Privélessen kunnen thuis, of op locatie worden gegeven.

Afhankelijk van het aantal lessen, aantal deelnemers, tijdsduur, dag en tijdstip en locatie kost een privéles tussen de €50,- en €125,-. Neem contact op voor een prijsopgave op maat.

Op festivals en evenementen

Voor uitdagende lessen, of workshops op festivals en/of evenementen ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn zakelijke aanbod, maar ook yoga coaching, kan ik in een passend jasje gieten.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Neem contact op

OVERIG AANBOD

GROEPSLES
COACHING
YOGAVAKANTIES
KINDERYOGA
Ga naar de bovenkant