PRIVÉLES YOGA, PILATES & MINDFULNESS IN RIJSWIJK, DEN HAAG EN OMGEVING2019-10-05T09:17:40+00:00
everything is om logo

PRIVÉLESSEN YOGA, PILATES & MINDFULNESS

en lessen op festivals en evenementen

PRIVÉLESSEN
Wanneer je behoefte hebt in extra verdieping van je yogabeoefening, of wanneer je meer wilt leren over de mogelijkheden van jouw lichaam (al dan niet in combinatie met een (fysieke) beperking) dan is het boeken van één of meerdere privélessen de juiste keuze. In een privéles focussen we op jouw specifieke behoeften en mogelijkheden. De lessen kunnen gericht zijn op het aanleren, dan wel verdiepen, van houdingen, maar focussen op yogafilosofie, mindfulness en/of mindset, of Pilates is uiteraard ook mogelijk. Je kunt kiezen voor verdiepende cursussen die ik in het bedrijfsleven aanbied, maar ook voor workshops die normaliter in groepsverband worden aangeboden. De psoas release bied ik tegenwoordig alleen nog aan als privéles. Kortom, er is veel mogelijk! Privélessen kunnen thuis, of op locatie worden gegeven.

Afhankelijk van het aantal lessen, aantal deelnemers, tijdsduur, dag en tijdstip en locatie kost een privéles tussen de €75,- en €175,-.

OP FESTIVALS OF EVENEMENTEN
Voor uitdagende lessen, of workshops op festivals en/of evenementen ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn zakelijke aanbod, maar ook de workshops die ik aanbied, kan ik in een ander jasje gieten zodat deze passend zijn voor de doelgroep.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Neem contact op

OVERIG AANBOD

AGENDA
KINDERYOGA
WORKSHOPS
YOGAVAKANTIES
MIND-WALK

NIEUWSTE ARTIKELEN