KINDERYOGA IN RIJSWIJK2019-10-05T09:15:37+00:00
everything is om logo

KINDERYOGA

Kinderyoga in Rijswijk

Elke drie weken geef ik kinderyoga in Rijswijk. Deze lessen zijn voor kinderen tussen de 6-9 jaar en vinden plaats in de studio van Pilates HQ, op Diepenhorstlaan 13A te Rijswijk. Ook ben ik beschikbaar voor het geven van een workshop of cursus kinderyoga binnen het (speciaal) onderwijs.

Een les kinderyoga bestaat uit yoga, dans, meditatie, mindfulness en reflectie-oefeningen. Yoga voor kinderen creëert een ongedwongen balans tussen rust en bewegen. Tijdens een les wordt er gewerkt aan zelfbewustzijn, lichaamsbesef en zelfvertrouwen.

De oefeningen worden naar eigen kunnen uitgevoerd. Kinderen worden uitgenodigd tot het laten zien van hun eigenheid en het ontdekken en bewaken van hun eigen grenzen.

Stress bij kinderen

Spanning bij kinderen komt de laatste jaren steeds meer voor, mede dankzij de digitalisering. Kinderyoga draagt bij aan het wegnemen van stress. Uiteraard kunnen ook kinderen zonder spanningsklachten de voordelen ervaren. Benieuwd waarom kinderyoga zo effectief is? Lees dan hier de blog.

Data en kosten kinderyoga

Check de agenda voor alle data. De kosten voor een les kinderyoga bedragen €12,50 per kind. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan door te mailen naar info@everything-is-om.nl

BEKIJK AGENDA

OVERIG AANBOD

AGENDA
PRIVÉLES
WORKSHOPS
YOGAVAKANTIES
MIND-WALK
Kinderyoga, Rijswijk, Sabrina Soebhan

NIEUWSTE ARTIKELEN