KINDERYOGA IN RIJSWIJK2020-06-29T17:52:32+02:00
everything is om logo

KINDERYOGA

Kinderyoga in Rijswijk is elke 3 weken mogelijk in groepsverband. Deze lessen zijn geschikt voor kinderen tussen de 6-9 jaar en vinden plaats in de studio van Pilates HQ, op Diepenhorstlaan 13A te Rijswijk. Een les kinderyoga bestaat uit yoga, dans, meditatie, mindfulness en reflectie-oefeningen. Yoga voor kinderen creëert een ongedwongen balans tussen rust en bewegen. Tijdens een les wordt er gewerkt aan zelfbewustzijn, lichaamsbesef en zelfvertrouwen.

Stress bij kinderen

Spanning bij kinderen komt de laatste jaren steeds meer voor, mede dankzij de digitalisering. Kinderyoga draagt bij aan het wegnemen van stress. Uiteraard kunnen ook kinderen zonder spanningsklachten de voordelen ervaren. Benieuwd waarom kinderyoga zo effectief is? Lees dan hier de blog.

Data en kosten kinderyoga

De eerstvolgende les kinderyoga is gepland op 10 juli van 15.30-16.30 uur. De kosten voor een les kinderyoga bedragen €12,50 per kind. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan door te mailen naar info@everything-is-om.nl

Kinderyoga op school

Mijn achtergrond als pedagoog combineer ik met mijn kennis en ervaring als yogadocent. Ik ben daarom voor scholen en buitenschoolse opvang, beschikbaar voor het geven van workshops en cursussen kinderyoga in Rijswijk, Den Haag en omstreken. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

OVERIG AANBOD

GROEPSLES
PRIVÉLES
COACHING
YOGAVAKANTIES
Kinderyoga, Rijswijk, Sabrina Soebhan
Ga naar de bovenkant