KINDERYOGA IN RIJSWIJK2022-06-29T01:02:50+02:00
everything is om logo

KINDERYOGA

Op dit moment geef ik geen reguliere lessen kinderyoga. Wel bied ik de mogelijkheid voor privélessen, kinderfeestjes en lessen op school. Een les kinderyoga bestaat uit een combinatie tussen yoga, dans, meditatie, mindfulness en reflectie-oefeningen. Yoga voor kinderen creëert een ongedwongen balans tussen rust en bewegen. Tijdens een les wordt er gewerkt aan zelfbewustzijn, lichaamsbesef en zelfvertrouwen.

Stress bij kinderen

Spanning bij kinderen komt de laatste jaren steeds meer voor, mede dankzij de digitalisering. Kinderyoga draagt bij aan het wegnemen van stress. Uiteraard kunnen ook kinderen zonder spanningsklachten de voordelen ervaren. Benieuwd waarom kinderyoga zo effectief is? Lees dan hier de blog.

Tarieven privélessen kinderyoga

Een privéles (in overleg neemt eventueel ook een opvoeder deel aan een sessie) van 45 minuten bedraagt €75,-. Doorgaans zijn 3-5 sessies nodig en hebben jullie daarna voldoende handvatten om zelf verder te gaan. De lessen vinden plaats bij mij in de praktijk in Rijswijk.

De kosten voor een kinderfeestje bedragen €145,- voor maximaal 10 kinderen en vinden plaats in een yogastudio in Rijswijk.

Bij interesse of meer informatie graag mailen naar sabrina@everything-is-om.nl

Kinderyoga op school

Mijn achtergrond als pedagoog combineer ik met mijn kennis en ervaring als yogadocent. Ik ben daarom voor scholen en buitenschoolse opvang, beschikbaar voor het geven van workshops en cursussen kinderyoga in Rijswijk, Den Haag en omstreken. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

OVERIG AANBOD

GROEPSLES
PRIVÉLES
COACHING
YOGAVAKANTIES
Kinderyoga, Rijswijk, Sabrina Soebhan
Ga naar de bovenkant