YOGAVAKANTIES2020-05-25T13:22:05+02:00
everything is om logo

YOGAVAKANTIES

Meerdere weken per jaar kun je met mij mee op yogavakantie. Ik geef les tijdens yogavakanties van Jojamis, een organisatie met jarenlange ervaring. Tijdens zo’n week nodigen we je uit om je onder te dompelen in yoga, mindfulness (meditatie) en vitaal bewegen. Een yogavakantie staat in het teken van opladen, ontspannen en plezier maken. Middels diverse  methodieken gebaseerd op meditatie, yoga, oplossingsgerichte coaching en bieden we activiteiten aan die je helpen om in je kracht te komen. De yogavakanties zijn gezellig, verbindend en bovenal een cadeautje aan jezelf.

Ben je benieuwd hoe anderen zo’n yogavakantie ervaren? Mirjam ging eerder mee tijdens een yogavakantie op Corfu waar ik lesgaf. Voor weekblad Flair schreef zij een uitgebreid artikel, geïllustreerd met prachtige foto’s.

Afhankelijk van de maatregelen rondom corona, kun je in september/oktober met mij mee naar naar het prachtige, groene Corfu. Dit Griekse eiland is een feest voor al je zintuigen. Je bent welkom om je een week lang onder te dompelen in rust, plezier en verdieping. Dit kan in onderstaande weken:

Van 26 september t/m 3 oktober
Van 3 t/m 10 oktober

Meer informatie is te verkrijgen via de website van Jojamis.

OVERIG AANBOD

GROEPSLES
COACHING
PRIVÉLES
KINDERYOGA
Ga naar de bovenkant