YOGALES IN RIJSWIJK2020-09-28T14:02:04+02:00
everything is om logo

YOGALES EN PILATES IN RIJSWIJK

Yoga en Pilates in Rijswijk en online

Yogales in Rijswijk, Delft, Den Haag en omgeving in tijden van Corona

In de periode van 6 t/m 24 november geef ik Pilates en Mindful Yoga op een locatie in de Vondellaan te Rijswijk. Er is beperkt plaats zodat de RIVM richtlijnen nageleefd kunnen worden. Deze lessen zijn tevens te volgen via een livestream via Microsoft Teams.

Tijden, tarieven & aanmelden

Dinsdag van 9.00-10.15 uur: Pilates
Woensdag van 18.30-19.45 uur: Mindful Yoga

10 lessen: €100,-, 8 lessen: €87,50,-, 6 lessen: €75,-. Een losse les: €15,- Aanmelden is noodzakelijk en kan door te mailen naar info@everything-is-om.nl.

Liever 1-op-1 les?

Durf je een groepsles nog niet aan, of heb je behoefte aan extra verdieping of begeleiding? Dan is het boeken van één of meerdere privélessen de juiste keuze. In een privéles focussen we op jouw specifieke wensen. De lessen kunnen gericht zijn op het aanleren, dan wel verdiepen, van houdingen, maar focussen op yogafilosofie, mindfulness en/of mindset, of Pilates is uiteraard ook mogelijk. Je kunt kiezen voor verdiepende cursussen die ik in het bedrijfsleven aanbied, maar ook voor yoga coaching. Kortom, er is veel mogelijk! Privélessen kunnen thuis, of op locatie worden gegeven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

OVERIG AANBOD

PRIVÉLES
COACHING
YOGAVAKANTIES
KINDERYOGA
Ga naar de bovenkant