13 september van 10.30-11.30 uur: Ouder & Kind Yoga in het Rijswijkse Bos

Beoefen samen met je (klein)kind, nichtje/neefje of buurkind yoga! Een origineel uitstapje dat garant staat voor plezier, verbinding en ontspanning! 

Via onderstaande knop kun je jouw aanmelding bevestigen. Stuur een mailtje met je naam en e-mailadres. De bevestiging en aanvullende informatie komen dan binnen 24 uur jouw kant op!

Direct aanmelden

Lachen, gieren, brullen… Genieten van het buitenzijn en van elkaar. Benieuwd naar meer voordelen?

  • Oprechte aandacht en tijd voor elkaar: Ben jij doorgaans ook druk, druk, druk? Schiet echte, persoonlijke aandacht er voor elkaar daardoor bij in? Tijdens een les ouder & kind yoga heb je alle aandacht voor elkaar. Geen beeldschermen die afleiden, geen andere kinderen die om aandacht vragen, geen telefoon die op onhandige momenten begint te rinkelen. Er is ruimte om samen plezier te maken en te ontspannen. Voor jullie beiden is dit een fijne manier om contact te maken.

  • Samen leren: Kinderen zijn fantastische leermeesters. Zij weten als geen ander dat groei gepaard gaat met vallen en weer opstaan. Ze geven niet zomaar op, maar blijven proberen en blijven zo leren. Kinderen kunnen ook heel goed in het ‘hier en nu’ zijn. Tijdens de les mag je de kunst van het bewust leven van ze afkijken.

  • Vrolijk, vrij en spontaan: Denk je nog weleens vol verlangen terug aan de tijd waarin je kind was? Waarin je nog geen verplichtingen had en je zorgen behapbaar waren? Waan je weer even terug in die tijd door mee te doen met  de les ouder & kind yoga. Niets moet, alles mag. Laat al je ideeën over hoe je je ‘hoort’ te gedragen lekker thuis en doe waar je zin in hebt. Ontdek een gevoel van vrijheid en speelsheid in jezelf. Een heerlijk bevrijdend gevoel!

  • Stimuleer jullie ontwikkeling: Yoga focust zich op het stimuleren van de algehele ontwikkeling. Verschillende motorischevaardigheden worden aangesproken, balans zal verbeteren, concentratie neemt toe en er is ruimte voor ontspanning. Al deze elementen komen dus ook terug in de les ouder & kind yoga.

  • In verbinding met elkaar:  De duo-oefeningen die jullie doen, versterken de vertrouwensband. Daarnaast worden jullie bewust van grenzen. Jullie geven eigen grenzen aan en worden uitgenodigd om de grenzen van elkaar te respecteren. Niets moet, alles mag en jullie plezier staat voorop. Het wordt een uur intens genieten van en met elkaar!

Enthousiast geworden? Voel je welkom om op 13 september van 10.30-11.30 uur deel te nemen aan de les ouder & kind yoga in het Rijswijkse Bos. De les is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

De kosten bedragen €20,- per duo. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door te mailen naar info@everything-is-om.nl