YOGA COACHING2020-05-25T13:20:47+02:00
everything is om logo

YOGA COACHING

Yoga coaching is een geschikte methodiek voor een ieder die fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch in beweging wil komen. Door verschillende methodieken en invalshoeken met elkaar te combineren, ben ik tot een veelomvattend concept gekomen, een unieke vorm van yoga coaching: Yoflexie.

Leer weer luisteren naar jezelf 

Je lichaam heeft veel wijsheid in zich en geeft je gedurende dag talloze signalen om aan te geven hoe het met je gaat en of je op de juiste weg zit. Door onze rationele maatschappij hebben we geleerd om deze signalen te negeren, waardoor we vaak bij onze ware natuur vandaan bewegen. Tijdens yoga coaching begeleid ik je bij het opnieuw leer opmerken van deze boodschappen. Tijdens yoga maak je (gedrags)patronen zichtbaar. Dat wat je op de mat doet, doe je vaak ook in je dagelijks leven. Je laat zien hoe je omgaat met grenzen, uitdagingen en vertrouwen. Na het verkrijgen van inzicht, nodig ik je uit om te onderzoeken, te voelen, hoe andere gedragingen voor je zijn. Je leert weer te vertrouwen op jezelf en evenwichtig in het leven te staan.

Mogelijkheden en tarieven

Je kunt kiezen voor een losse sessie van een 5 kwartier, maar ook voor een langer traject om echt de verdieping op te zoeken. Afhankelijk van het aantal sessies, de locatie, dag en tijdstip bedragen de kosten tussen de €75,- en €150,- per sessie. Yoga coaching is ook mogelijk buiten regio Rijswijk en Den Haag. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

OVERIG AANBOD

GROEPSLES
PRIVÉLES
KINDERYOGA
YOGAVAKANTIES
Ga naar de bovenkant