Toen de maatregelen rondom Corona werden aangekondigd en alle yogalessen in yogastudio’s werden geannuleerd, vroeg Edith Wientjens, van Mijn Yoga Studio in Voorburg, alle docenten om een vlog op te nemen. Begin april was de eer aan mij en heb ik een week lang veel van mijn bezigheden op beeld vastgelegd.

Ik zat in een moeilijke periode waarin ik voor een grote keuze stond. Doorgaans ben ik goed in het doorhakken van knopen, maar deze kwestie was dusdanig ingewikkeld dat ik niet wist wat ik met mezelf aanmoest. Omdat mijn werk grotendeels stil kwam te liggen, was er nog maar weinig wat me aan Rijswijk bond. Ik besloot om een tijdje in Amsterdam te gaan wonen.

In de vlog vertel ik meer over mijn zoektocht naar helderheid en balans, maar vertel ik ook iets meer over het boek dat ik aan het schrijven ben.

Bovenstaande vlog is opgenomen in april. Kort daarna heb ik knopen doorgehakt en ben ik weer terug naar Rijswijk gekomen. Hoe de zaken er nu voorstaan en hoe mijn keuzes hebben uitgepakt, laat ik je in een volgende vlog zien!