Spiritueel en cultureel retreat voor stellen op Bali 

Een korte samenvatting van dit retreat voor stellen

2 t/m 10 november 2025
9 daags retreat op Bali gericht op spirituele ontwikkeling en cultuur
– Het programma staat in het teken van de Balinese levensfilosofie van tri hita karana
– Inclusief yoga/meditatie sessies voor stellen
– Exclusieve deelname aan traditionele Balinese ceremonies en rituelen
– Een privé ceremonie met consult van een Balinese healer
– Bezoeken aan onbekende tempels en krachtplekken
– Spiritueel, maar down to earth
– Verblijf in een ruime en authentieke tweepersoonskamer op loopafstand van het spirituele hart van Bali
– Begeleiding door zeer ervaren docenten, priesters en Balinese healers
In samenwerking met lokale partners om de lokale economie te stimuleren
– Een goede balans tussen groepsactiviteiten, activiteiten voor jullie als stel en vrije tijd
– Perfect te combineren met een (rond)reis door Bali en/of Indonesië
Inclusief dagelijks ontbijt, excursies, workshops, lessen, ceremonies, fooien en bijna alle diners
– Te boeken vanaf €3195,- per stel (super early bird korting!)

spiritueel retreat voor stellen
retreat bali
Spiritueel retreat Bali 2024
spiritueel retreat bali 2024

Een spiritueel en cultureel retreat op Bali aan de hand van de Balinese levensfilosofie

Van  2 t/m 10 november 2025 organiseer ik, Sabrina Soebhan, voor de vijfde keer een spiritueel retreat op Bali. Deze editie is speciaal voor (liefdes)partners die vakantie, cultuur, spirituele groei en het vieren van de liefde met elkaar willen combineren.

Het programma is gebaseerd op de Balinese levensfilosofie van Tri Hita Karana, dat geestelijke rijkdom, de menselijke wereld en de natuur tot elkaar brengt. Er is rekening gehouden met voldoende vrije tijd om ook samen op pad te gaan en de opgedane inzichten en ervaringen samen te verwerken en te integreren.

Het gedachtengoed van Tri Hita Karana is bedoeld om een balans te vinden tussen de verbinding met het spirituele aspect van het leven, de verbinding met je medemens en de verbinding met de wereld om je heen. Het volledige programma is gericht op het creëren van een ideale balans tussen deze 3 pijlers. De Balinezen geloven dat dit het geheim is voor een gelukkig en vervuld leven en dat kan ik vanuit mijn eigen ervaring onderschrijven.

We gaan geen ellenlange teksten analyseren of ingewikkelde termen ontleden. In plaats daarvan gaan jullie elk van de pijlers van Tri Hita Karana ervaren middels yogahoudingen, Balinese ceremonies, rituelen en workshops.

Het uitgebreide programma is met zorg samengesteld en zit zo in elkaar dat het jullie spirituele en persoonlijke groei op optimale wijze faciliteert. De pijlers van Tri Hita Karana vormen een mooie balans tussen de belangrijkste pijlers op het gebied van zingeving en dragen elk hun eigen unieke kwaliteiten. De pijlers zijn overal in het retreat geïntegreerd, waardoor er op alle niveaus een perfecte balans ontstaat. Er is aandacht voor introspectie en relationele groei, maar ook voor verbinding met de buitenwereld. Diepgaande ervaringen worden afgewisseld met intens genieten van de schoonheid van het leven.

De groep wordt, met maximaal 8 stellen, bewust klein gehouden zodat er veel persoonlijke aandacht is en er ruimte is om op individueel niveau te kijken naar dat wat nodig is om tot verdere groei te komen.

Cultuur, natuur en spiritualiteit worden met een gezonde dosis humor met elkaar gecombineerd.

Een luxe verblijf op een authentieke Balinese locatie

Geniet van de adembenemende accommodatie, omringd door weelderige jungle en gerund door een liefdevolle, Balinese familie die je het authentieke Bali laat ervaren. Op slechts 10 minuten wandelen, bevindt zich het spirituele hart van Bali: het centrum van Ubud.

Ubud, afgeleid van het Balinese woord, Ubad, wat medicijn betekent, biedt heling en innerlijke rust. Hier vind je talloze internationale restaurants, spirituele winkels, prachtige kleding, kleurrijke markten en majestueuze tempels. Dwaal urenlang door de straten en laat je betoveren door de indrukwekkende decoraties, Balinese architectuur en kleurrijk geklede inwoners die je pad kruisen.

Dit is meer dan alleen een retreat

Dit spirituele en culturele retreat op Bali kan een levensveranderende ervaring zijn. Dat bewijzen de ervaringen van deelnemers die je voorgingen. Onderstaande reacties ontving ik na afloop van eerdere retreats:

Heel veel dank voor jouw geweldige retreat; ik ben heel dankbaar dat ik heb kunnen deelnemen aan deze onvergetelijke reis. Het is nog meer geweest dan waar ik op hoopte. Door jouw oprechte aandacht, professionaliteit, passie en kennis was het een retreat een mooi afgewogen geheel. De ceremonies waren indrukwekkend evenals de diverse workshops, de unieke restaurants waar we hebben gegeten, de geweldige groep van deelnemers en de fijne, rustgevende locatie met alleen maar lieve mensen. DANK!

Ik neem een koffer vol aan lessen en inspiratie mee naar huis en heb voor mijzelf een paar concrete doelen gesteld waar ik de komende tijd mee aan de slag ga. Ik voel veel meer balans in mijn lijf en hoofd en ga dit zeker proberen vast te houden. Dit is mij veel waard!

Madeleine Teeuwen (deelnemer november 2023)

Deze retreat heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt. Sabrina heeft een enorme passie voor de yogafilosofie en kan deze als geen ander overbrengen en de mensen waar ze mee samenwerkt, weerspiegelen haar passie. Enorm inspirerend en uniek in zijn soort! Sabrina weet de retreat naar een hoger plan te brengen, met een perfecte en ontspannen organisatie.

Irene Jacobs (deelnemer april 2024)
Boek nu jouw plek voor dit betoverende retreat op Bali!
spirituele reis 2024
retreat Bali deelnemers

Maak kennis met de begeleider van het spiritueel retreat op Bali

Met een achtergrond als pedagoog, stressreductie trainer, yogadocent en lichaamsgericht therapeut geef ik, Sabrina Soebhan, al 17 jaar begeleiding aan groepen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik kom over de vloer bij organisaties zoals Universiteit Utrecht, Sociaal-Economische Raad, TUI en Stedin. Daarnaast schrijf ik voor verschillende media over yoga en spiritualiteit, maak ik voor het online platform van het tijdschrift Happinez yogalessen en heb ik ruim 40 yogavakanties en retreats in Nederland, België, Spanje, Tenerife, Corfu en Bali begeleid.

Spiritualiteit vormt sinds mijn vroege jeugd een rode draad in mijn leven en zo heb ik uiteenlopende cursussen en opleidingen verslonden. Hoe meer ik leerde en in mijn leven integreerde, hoe nieuwsgieriger ik werd naar nog meer verdieping. Zo bleef ik constant in ontwikkeling en kwam ik na verloop van tijd op een punt waarop ik het lastig vond om nog workshops en retreats te vinden die aansloten op de verdiepingsslag die ik achter de rug had. Ook merkte ik in mijn werk dat het begon te wringen. Ik wilde meer de diepte in en meer van mijn kennis en ervaring delen.

Tijdens de lockdown verhuisde ik naar Bali en vond ik bij de lokale bevolking aansluiting in onze beleving van spiritualiteit. Ik raakte bevriend met priesters, healers en spiritueel docenten die allen werkten vanuit het Balinese gedachtengoed van tri hita karana: de verbinding met het goddelijke/spirituele, de verbinding tussen mensen onderling en de verbinding met de natuur. Een levensfilosofie die je in het dagelijks leven terugziet en bepalend is voor de manier waarop het leven wordt geleefd en beleefd. Ik vond daarin veel overeenkomsten met mijn eigen leefstijl.

In november 2023 kwamen mijn verschillende expertisegebieden en interesses samen toen ik een spiritueel retreat op Bali organiseerde. Meer dan een jaar werkte ik  aan het samenstellen van een programma voor mensen die al langere tijd bezig zijn met spirituele en persoonlijke ontwikkeling en meer diepgang zoeken dan in een gemiddeld retreat wordt geboden. Zo ontstond en een spiritueel retreat aan de hand van de 5-elementen: aarde, water, lucht, vuur en ether. Ik vroeg de meest getalenteerde en inspirerende Balinese priesters, healers en docenten om een bijdrage te leveren middels workshops, ceremonies en rituelen en liet zo mijn Westerse visie samenkomen met de kracht van de Oosterse filosofie. Het programma vulde ik aan met uitstapjes naar plekken die niet ontdekt zijn door het massatoerisme en diners bij authentieke restaurants waar ze tongstrelende gerechten serveren.

Het retreat werd zo’n succes dat ik besloot om dit voort te zetten.

Op Bali geloven ze in de Wet van Karma:  neem niet alleen wat je toekomt, maar geef vooral wat je kunt geven vanuit een liefhebbend hart. Daarop baseer ik de visie achter de retreats. Deelnemers maken een unieke reis in zichzelf, de cultuur en spiritualiteit en dragen door hun deelname bij aan de welvaart van de lokale economie. Ik werk uitsluitend samen met lokale partners zodat zij baat hebben bij het toerisme en kunnen bouwen aan hun toekomstdromen.

Dat de retreats een groot succes zijn, wordt onderschreven door de reacties van eerdere deelnemers.

Sabrina Soebhan

Wat een magische versmelting mocht er ontstaan tijdens dit retreat! Wat ben ik dankbaar dat ik onderdeel mocht uitmaken van die bijzondere groep. De reis van mijn leven, op vele manieren!

Naast het programma dat alle elementen bevatte, zorgde Sabrina ook voor een groep die een in elkaar vloeiende gelaagdheid kende. En niet in de laatste plaats zorgden de plek en de lokale mensen die ze voor dit retreat had uitgekozen, voor een gevoel van thuis en familie, waardoor ik me het volledige retreat intens omarmd en op mijn plek voelde.

Deze reis, deze totaalbeleving is ongeëvenaard en ik vermoed dat dit zo zal blijven. Ik vind de woorden nog niet, maar voel wel een verankerd gevoel dat tijdens het retreat is ontstaan en me nooit meer zal verlaten. Mijn dankbaarheid is ongekend

Relinde van der Wal

Lieve Sabrina, ik kan eigenlijk niet in woorden omvatten hoe dankbaar ik ben voor alles wat je mij hebt gegeven. Je programma zit super goed in elkaar waardoor ik verschillende blokkades heb kunnen doorwerken. Het voelt als of ik opnieuw ben geboren . Dank dank dank!

Robin van Leuffen (deelnemer november 2023)

Het was een geweldige reis, voor lichaam en geest. Deze plek geeft je wat je nodig hebt, niet altijd wat je wil 😉 We hebben zoveel mooie dingen mogen ervaren! Niet zweverig maar juist altijd met een betekenis en gedachte erachter. Je ziet en voelt dat Sabrina met veel zorg, kennis en aandacht een programma heeft samengesteld wat zorgt voor beweging, inzichten, creativiteit en ontwikkeling. Ik heb het als groot cadeau aan mezelf ervaren. Als je ruimte voelt om dit ook aan te gaan: absoluut doen!

Irma Verhoeven (deelnemer april 2024)

Voor wie is dit retreat geschikt?

In tegenstelling tot de andere spirituele retreats die ik op Bali organiseer, is dit retreat ook toegankelijk voor stellen die nog maar weinig ervaring hebben met yoga en spiritualiteit.

Belangrijk is wel dat beide partners interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling en in staat zijn om eerlijk op zichzelf te reflecteren. Het programma is intensief en zal jullie grootse inzichten en transformaties te laten ervaren. Daarvoor is het belangrijk om de juiste draagkracht en stabiliteit in het leven te ervaren.

Het retreat is passend wanneer jullie stevig in het leven staan. Jullie relatie is stabiel en jullie communiceren op respectvolle en open wijze met elkaar. Er is sprake van een liefdevolle basis die ruimte en mogelijkheden geeft om (nog) meer zingeving en verdieping in het leven te vinden. Het authentieke Bali speelt een grote rol in dit retreat en daarom is een reislustige en nieuwsgierige levenshouding een must!

Het programma is niet geschikt wanneer jullie beiden of één van jullie kampt met angsten, depressie, burn-out of andere mentale/emotionele klachten of stoornissen. Zie dit retreat ook zeker niet als laatste redmiddel van jullie relatie, daarvoor is relatietherapie meer geschikt.

Let op: het gebruik van alcohol en/of drugs is tijdens het retreat NIET toegestaan. Dit om zorg te dragen voor een heldere geest en om op veilige wijze in het onderbewustzijn te kunnen werken. Op de laatste avond eten we in een luxe, fine dining restaurant en kun je kiezen voor bijpassend wijnarrangement.

Ik neem graag deel aan dit unieke retreat

Tijdens het retreat in november 2023 liep er op één dag een videograaf met ons mee en legde hij het programma en de verhalen van mij en de deelnemers vast. Dit geeft je een mooie impressie van de reis die ook jij kunt beleven!

Het programma van dag tot dag

DAG 1

14.00 uur: aankomst
15.30 uur: kennismakingsworkshop
17.30 uur: diner
19.00 uur: Balinese vuurceremonie

DAG 2

7.30 uur: yoga/meditatie
8.45 uur: ontbijt
10.30 uur: traditionele kleding kopen
14.30 uur: Balinese offerworkshop
18.00 uur: diner

DAG 3

7.30 uur: yoga/meditatie
8.45 uur: ontbijt
11.00 uur: tempelbezoek + Balinees ritueel

DAG 4

7.30 uur: yoga/meditatie
8.45 uur ontbijt
11.00 uur creatieve workshop
17.30 uur: bezoek spiritueel centrum (inclusief mantra chanting, vuurceremonie, kirtan en diner)

DAG 5

7.30 uur: yoga/meditatie
8.45 uur: ontbijt
11.00-17.00 uur: privé waterceremonie inclusief consult met Balinese healer (tijdstip verschilt per stel)

DAG 6

7.30 uur: yoga/meditatie
8.45 uur: ontbijt
13.00-17.00 uur: koppelmassage + flowerbath (tijdstip verschilt per stel)
18.00 uur: diner
20.30 uur: meditatie

DAG 7

7.30 uur: yoga/meditatie
8.45 uur: ontbijt
10.00 uur: relatiecirkel
16.00 uur aardeceremonie

DAG 8

7.30 uur: yoga/meditatie
8.45 uur: ontbijt
10.00 uur: Balinese mandala workshop
18.00 uur: fine dining experience

DAG 9

7.30 uur afscheidsceremonie
8.45 uur ontbijt
11.00 uur uitchecken en vertrek

Dit zijn de beschikbare kamers met bijbehorende tarieven

Er zijn basic, standaard en luxe huisjes te boeken. Ieder huisje heeft zijn eigen charme en is gebouwd in een traditionele Indonesische stijl. Verwacht een ruime slaapkamer, eigen zithoek (binnen en/of buiten) en een luxe badkamer. De duurdere kamers zijn groter en ogen luxer door details in onder andere het houtsnijwerk en hebben vaak meerdere zitplekken (zowel binnen als buiten). Alle kamers bevatten dezelfde, hoogwaardige matrassen, een ventilator en airco.

De tarieven, specificaties en foto’s kun je hieronder terugvinden. Zodra een huisje is geboekt, zal deze van de website worden gehaald.

Luxe 1: €3395,- per stel

Dit zeer ruime huisje is bereikbaar per trap en heeft een schitterend uitzicht vanuit de slaapkamer en ruime veranda. Er staat een groot tweepersoonsbed, voorzien van een klamboe, er is een bureau, ventilator en airco. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad (ook te gebruiken als douche), toilet en kledingkast. De 3 foto’s hieronder geven je een impressie.

Luxe 2: €3395,- per stel

Mijn persoonlijke favoriet! Dit zeer ruime huisje, bereikbaar per trap, is boven de yogaruimte gelegen. Op de grote veranda staat een zithoek én een bedbank die voorzien is van een klamboe. Je kunt er dus ook voor kiezen om hier te slapen. Binnen staat een groot tweepersoonsbed, ook deze is voorzien van en klamboe, bureau en bedbank. De kamer is voorzien van een ventilator en airco. De grote badkamer heeft een toilet, kaptafel en ligbad. Aangrenzend bevindt zich een buitendouche.

De 3 foto’s hieronder geven je een impressie.

Luxe 3: €3395,- per stel

Deze ruime en lichte kamer is bereikbaar per trap en voorzien van een grote veranda, voorzien van ligbed en zithoek, met uitzicht op de tuin. De kamer heeft en groot tweepersoonsbed, voorzien van een klamboe, een bureau, wastafel, veel kastruimte, een ventilator en airco. De badkamer heeft een toilet en een semi open douche.

De 3 foto’s hieronder geven je een impressie.

Luxe 4: €3395,- per stel

Dit huisje, volledig gemaakt van bamboe, is bereikbaar middels een trap. Het enorme balkon biedt een volledig vrij uitzicht op de jungle. Het grote, tweepersoons-ligbed en de zithoek geven jullie alle ruimte om hiervan te genieten. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, met klamboe, kledingkast airco en ventilator. De ruime badkamer heeft een toilet en bad (welke ook als douche kan worden gebruikt). De 3 foto’s hieronder geven je een impressie.

Standaard 3
Standaard 3

Standaard 1: €3295,- per stel

Slapen jullie liever in een apart bed, maar wel samen op de kamer? Dan is dit huisje zeer geschikt voor jullie. Het is bereikbaar middels een trap en bestaat uit twee losse bedden, deze kunnen indien gewenst tegen elkaar aan worden geschoven. De slaapkamer is voorzien van een ventilator, airco, bureau en een kleine bank. De ruime badkamer heeft een ligbad (ook als douche te gebruiken). Het terras biedt een fijne zithoek en een buitenbed die voorzien is van een klamboe. Ook hier kan dus worden geslapen.

De 3 onderstaande foto’s bieden een impressie van deze kamer.

Standaard 1
Standaard 1
Standaard

Standaard 2: €3295,- per stel

Dit huisje, bereikbaar middels een trap, is voorzien van een groot, overdekt balkon met zithoek. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, ventilator, airco en bank. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad en toilet.

De 3 foto’s hieronder geven je een impressie.

Basic 1: €3195,- per stel

Dit huisje is op de begane grond gelegen en voorzien van een overdekte veranda, douche en heeft een tweepersoonsbed. De 3 foto’s hieronder geven je een impressie.

Basic 1
Basic 1
Basic 1

Basic 2: €3195,- per stel

Dit huisje is op de begane grond gelegen en voorzien van een overdekte veranda, douche en heeft een tweepersoonsbed. De 3 foto’s hieronder geven een impressie.

Basic 2
Basic 2
Basic 2

Vrijwel alles is inclusief

Om verrassingen te voorkomen, is vrijwel alles wat genoemd staat op deze website is inbegrepen. Onderstaand een overzicht van alles wat je krijgt en met welke bijkomende kosten je rekening dient te houden. Alles met een vinkje is inclusief, de paar onderdelen met een kruisje, zijn exclusief.

 • 8 overnachtingen

 • Dagelijks ruime keuze uit verschillende (vegetarische) ontbijtopties

 • 8 vegetarische diners

 • 7 yoga/meditatielessen

 • Tempelbezoeken met bijbehorende ceremonies/rituelen

 • Alle excursies en workshops zoals genoemd in het programma

 • Gratis transferservice binnen Ubud gedurende je verblijf

 • Exclusieve begeleiding van Balinese docenten, healers en priesters

 • Begeleiding en workshops van een ervaren stressreductie trainer en yogadocent

 • Gebruik van alle faciliteiten op de locatie, waaronder het zwembad, gratis drinkwater, thee, wifi en gemeenschappelijke lounge

 • Uitgebreide reader met extra verdiepende oefeningen voor tijdens het retreat of thuis en tips over de omgeving

 • Foto’s van één dag van het retreat vastgelegd door een professionele fotograaf

 • Vliegreis naar Bali

 • Reisverzekering (verplicht)

 • Bijdrage garantieregeling STO €25,-

 • Annuleringsverzekering (niet verplicht, wel aanbevolen)

 • Traditionele kleding voor deelname aan Balinese ceremonies  en tempelbezoeken, kosten bedragen maximaal +/- €25,- per persoon

 • Drank(arrangement) bij de fine dining experience

Wij willen nu een plek reserveren
Ontbijt Bali
canang workshop
Meditatie Bali

Het boekingsproces

Wanneer je wil deelnemen, dan stuur je mij via het contactformulier of rechtstreeks (sabrina@everything-is-om.nl) een mail waarin je aangeeft dat je mee zou willen en welke kamer je voorkeur heeft. Binnen 24 uur ontvang je een mail met aanvullende informatie en de reisvoorwaarden om je boeking definitief te maken. Het kan zijn dat mijn reactie in je spambox terecht komt, dus vergeet deze niet te checken!

Wanneer je boekt ga je akkoord met de reisvoorwaarden die ik hanteer. Deze reisvoorwaarden kun je hier vinden. Zodra je boeking rond is, krijg je een mail waarin gevraagd wordt om een aanbetaling van 25% van de reissom. Je voldoet deze aanbetaling aan de garantieregeling STO Garant binnen 14 dagen. De resterende betaling voldoe je uiterlijk 95 dagen voor vertrek aan STO Garant.

STO Garant is de garantieregeling waarbij ik ben aangesloten. Dit is een wettelijke verplichting en garandeert dat jij je geld terugkrijgt wanneer ik failliet zou gaan. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Zodra je boeking door mij is bevestigd, kun je ook je vliegticket naar Bali boeken. Het retreat gaat gegarandeerd door, er is geen minimum aantal deelnemers en het maximum ligt op 10.

Ik wil mee en boek graag mijn kamer!

Veelgestelde vragen

Is dit retreat geschikt voor ons?
Om de kwaliteit te waarborgen en voldoende diepgang te bieden, is dit spiritueel retreat op Bali gefocust op stellen die al enige ervaring hebben met persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling. Dat betekent dat jullie beiden in staat zijn om eerlijk te reflecteren, persoonlijke uitdagingen aan te kijken en beschikken over een gezonde dosis zelfkennis.

Om teleurstellingen te voorkomen, plannen we na jullie inschrijving een (telefonische/online) kennismaking met elkaar in om te kijken of het retreat passend is bij jullie wensen. Indien dit niet het geval is, kan de inschrijving (kosteloos) worden geannuleerd.

Ik wil wel, maar mijn partner niet. Hoe haal ik hem/haar over?
Leg uit waarom jij denkt dat dit retreat van meerwaarde voor jullie kan zijn. Ziet jou partner dit anders, schrijf je dan in voor het retreat in november 2024 of februari 2025. Laat je je partner lekker thuis en kom je alleen.

Waar kunnen we vliegticket boeken?
Websites zoals Skyscanner en Momondo geven je een overzicht van mogelijke vluchten en prijzen. Zij verwijzen je door naar partners waar een ticket te boeken is.

Hebben we een visum nodig?
Ja, een toeristenvisum van +/- €35,- koop je op de luchthaven na aankomst. Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn.

Wat is de voertaal van het retreat?
Nederlands, maar de lokale docenten, priesters en healers spreken uitsluitend Engels. Enige kennis van de Engelse taal is daarom aanbevolen.

Hoe strikt is het ‘geen alcohol beleid’?
Heel strikt. De combinatie van verschillende ceremonies die je ondergaat, is intens. Het gebruik van alcohol zal dit proces en de integratie vertroebelen en kan zelfs gevaarlijk zijn wanneer je in de diepere lagen van je onderbewustzijn werkt. De laatste avond, tijdens de fine dining experience, kun je wel kiezen voor het drinken van alcohol, maar weet dat er ook bijpassende, alcoholvrije dranken verkrijgbaar zijn.

Hoeveel tijdverschil is er?
Op Bali is het 7 uur later. Om een jetlag te voorkomen en om te wennen aan het klimaat, adviseer ik jullie om minimaal 1 dag voor aanvang van het retreat aan te komen op Bali.

Wanneer kan ik deelnemen?
Dit retreat voor koppels organiseer ik eenmalig en is uitsluitend te boeken van 2 t/m 10 november 2025. Het retreat van februari 2025 staat ook in het teken van de Balinese levensfilosofie van Tri Hita Karana, maar duurt een dagje langer en heeft een intensiever programma met meer culturele elementen. De meeste mensen komen alleen naar het retreat in februari, maar aanmelden als stel is ook mogelijk. 

Hoeveel moeten we reserveren voor persoonlijke uitgaven?
Vrijwel alles is inclusief, met uitzondering van 3 diners en de drankjes bij de fine dining experience. Dit kunnen jullie zo goedkoop of duur maken als jullie willen. Lokaal eten kan al voor €2,- per persoon. Op meer toeristische plekken en in leuke restaurants, kun je rekenen op zo’n €5- €10,- per persoon. Overige uitgaven hebben jullie zelf in de hand. Voor zo’n €300,- (per stel) kunnen jullie je waarschijnlijk meer dan goed vermaken.

Zo, dat was een hoop informatie…

In deze video in een notendop wat je kunt ervaren tijdens dit spiritueel retreat op Bali, compleet met beelden van fantastische plekken die we met elkaar bezoeken.

Yes, ik wil mee en reserveer mijn plek!