Martien de Bruijn (1972) is coach bij Millennial Lift. Bij zijn coaching trajecten maakt hij gebruik van de ACT-meting.

In gesprek met Martien de Bruijn

Met Martien nam ik een podcast op waarin we spreken over de ACT-meting en het hebben over competenties. Sommige competenties zijn aangeleerd en zijn zo vaardigheden geworden waar je in uitblinkt. De valkuil hierbij is dat deze competenties een keerzijde kennen. Wanneer je onder druk staat, wordt er een negatieve kant zichtbaar. Je slaat te ver door. Dat vormt een groot contrast met competenties die van nature al bij je horen. Deze vormen je werkelijke kracht, ook wanneer je onder druk staat.

De podcast die ik met Martien opnam, is interessant voor je wanneer je ge√Įnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt de podcast beluisteren via onderstaande player, maar ook via o.a. iTunes en Spotify.

Meer weten over Martien de Bruijn?

Martien de Bruijn biedt met zijn bedrijf Mar10 Training & Coaching verschillende trajecten aan, waaronder de ACT-meting. Op zijn website is alle informatie terug te vinden. Via Millennial Lift biedt Martien daarnaast een speciaal traject aan.

De collega van Martien aan het woord

Eerder nam ik al een podcast op met Jasper Scholten, millennial expert en co-founder van Millennial Lift. Met Jasper sprak ik over veelvoorkomende struggles die millennials op de werkvloer tegenkomen.