CURSUS STRESSMANAGEMENT VOOR MANAGERS2019-10-01T17:43:44+02:00
everything is om logo

MINDFUL MANAGEN

Cursus stressmanagement

Wil je zelf je personeel inspireren en motiveren d.m.v. yoga en mindfulness oefeningen? Volg dan de cursus stressmanagement voor managers. Deze training is bij uitstek geschikt voor leidinggevenden die medewerkers willen begeleiden bij het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé en daarmee werkstress willen verminderen.

Mindful moments voor medewerkers

 Tijdens de cursus worden deelnemers klaargestoomd voor het zelfstandig geven van ‘mindful moments’ van maximaal 30 minuten die bestaan uit deskyoga en/of mindfulness oefeningen.

Daarnaast richt de cursus zich op het ontwikkelen van een positieve, growth mindset. Deelnemers leren hoe zij deze kennis kunnen meenemen tijdens het aansturen van medewerkers en in hun dagelijkse werkzaamheden.

Het resultaat? Een afdeling met ontspannen en gemotiveerde werknemers die weten hoe ze kunnen omgaan met werkdruk en stress.

De cursusgroepen bestaan uit maximaal vijf personen om zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding te garanderen.

Investering cursus stressmanagement

  • Mindful managen Basic: €4.950,- (12 interactieve sessies, werkboek met huiswerkopdrachten, naslagwerk)
  • Mindful managen Plus: €6.450,- (hetzelfde als bij budget + eenmaal coaching on the job, feedback per e-mail op huiswerkopdrachten)
  • Mindful managen Deluxe: €9.450,- (hetzelfde als bij budget + tweemaal coaching on the job, eenmaal online coaching, feedback per e-mail op huiswerkopdrachten en 6 video’s die inspiratievormen voor het geven van ‘mindful moments’)

De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van het aantal lessen, aantal deelnemers, tijdsduur, tijdstip en locatie. Onderstaande tarieven zijn dan ook vanaf prijzen en exclusief btw.

Everything is Om biedt ook lessen en cursussen bedrijfsyoga, mindfulness op kantoor en master je mindset aan.

OVERIG AANBOD

BEDRIJFSYOGA
MINDFULNESS
MINDSET
YOFLEXIE
MAATWERK
yoflexie, introspectie, zelfreflectie, mindfulness en yoga

NIEUWSTE ARTIKELEN