CURSUS MASTER JE MINDSET OP KANTOOR2020-11-23T14:08:50+02:00
everything is om logo

MASTER JE MINDSET

Master je mindset

Het begrip ‘mindset’ komt van psychologie professor Carol Dweck. Zij ontdekte dat de manier waarop je denkt over je eigen intelligentie en talententen belemmerend of juist motiverend kan werken op je ontwikkeling.

Growth of fixed mindset

In de master je mindset training onderzoeken we de werking van het brein en het verschil tussen fixed en growth mindset. Bij een fixed mindset geloof je dat succes het gevolg is van talent. Talent heb je, of niet en het is daardoor moeilijk om nieuwe dingen uit te proberen en risico’s te nemen.

Bij een growth mindset heb je de overtuiging dat je kunt blijven leren en groeien. Het gaat over geloven in je eigen potentie en daar het beste uit willen halen. Vanuit een growth mindset ben je bereid om te leren en te ontwikkelen. Falen bestaat niet.

Motivatie, doelen, zelfvertrouwen

Deelnemers krijgen inzicht in de werking van het brein, hoe het zichzelf patronen aanleert en reageert op prikkels en stress. De cursus daagt uit tot het ontwikkelen van een growth mindset waarbij ruimte is voor groei en ontwikkeling. In de cursus wordt aandacht besteed aan verschillende facetten van het thema mindset, waaronder motivatie, doelen stellen, het leerproces, zelfvertrouwen en reflectie.

Na afloop van de cursus zijn deelnemers in staat om vanuit een growth mindset naar hun eigen ontwikkeling te kijken en weten zij hun intrinsieke motivatie aan te spreken. Zij hebben voldoende vertrouwen in eigen kunnen om stappen te zetten. Deelnemers zijn in staat om oude gedragspatronen te herkennen en nieuwe, gewenste gedragspatronen aan te leren.

Investering cursus master je mindset

  • Losse workshop: €395,-
  • Training van 6 sessies: €2300,-

De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van het aantal lessen, aantal deelnemers, tijdsduur, tijdstip en locatie. Bovenstaande tarieven zijn dan ook vanaf prijzen en exclusief btw.

Neem contact op

BEDRIJVEN DIE JE AL VOORGINGEN

OVERIG AANBOD

BEDRIJFSYOGA
MINDFULNESS
MINDFUL MANAGEN
YOFLEXIE
MAATWERK
yoflexie, introspectie, zelfreflectie, mindfulness en yoga
Ga naar de bovenkant