Januari 2020 was ik te gast bij Jasper Scholten, auteur van het Millennial Mysterie en podcast-host van de gelijknamige podcast. In deze podcastserie verkent hij, vaak samen met zijn gasten, de thema’s en (levens)vragen die spelen in het leven van millennials, de twintigers en dertigers van nu. Hij borduurt zo verder op vraagstukken die voor veel millennials herkenbaar zijn.

Daarnaast geeft Jasper trainingen in het bedrijfsleven en is het co-founder van Millennial Lift, het platform voor persoonlijke ontwikkeling voor millennials.

In gesprek met Jasper Scholten

Eind 2019 kwam ik met Jasper in contact toen ik hem een mailtje stuurde. Ik wilde hem graag interviewen voor mijn podcast kanaal, Everything is Om. Ik kom in mijn werk vaak in contact met andere millennials en herken hun vraagstukken en uitdagingen. Het leek me dan ook waardevol om de millennial expert van Nederland het hemd van het lijf te vragen. Dat resulteerde in deze podcast waarin Jasper tips geeft aan millennials die struggelen met uitdagingen op de werkvloer.

Na het opnemen van deze podcast, wisselden we van rol en was het aan Jasper om mij het vuur aan de schenen te leggen. Voor het Millennial Mysterie gingen we in gesprek over mijn pad tot yoga- en mindfulness docent. In ons gesprek vertel ik wat yoga mij heeft gebracht, maar deel ik ook meer over de inzichten die je op de yogamat kunt opdoen.

De podcast direct beluisteren

Benieuwd naar mijn ervaring en kennis die ik in het gesprek met Jasper deel? De podcast waarin Jasper mij interviewt is te vinden op Spotify en iTunes.