Een aantal weken geleden kreeg ik de uitnodiging om deel te nemen aan de 21-daagse meditatie challenge van Deepak Chopra, gericht op het creëren van overvloed. De challenge heeft me geholpen om (opnieuw) een meditatieroutine op te bouwen, alle overvloed in mijn leven te waarderen en heeft me bovenal veel inzicht, wijsheid en rust opgeleverd.

Ik heb daarom besloten om de challenge (gratis!) door te geven aan anderen die bewuster stil willen staan bij het leven. De oorspronkelijke challenge is mijns inziens te veel geënt op het creëren van financiële overvloed, heb ik besloten om mijn eigen sausje erover te gieten. Het begrip ‘overvloed’ betrek ik op alle aspecten van het leven: overvloed in liefde, dankbaarheid, verbinding, kracht, inzicht, wijsheid… Kortom alle mooie dingen die we kennen.

Inhoud van de 21-daagse meditatie challenge

Wanneer je besluit om deel te nemen aan de challenge, dan ontvang je dagelijks een (Nederlands) gesproken meditatie van 20 minuten. De meditatie gaat gepaard met een (Nederlandse) affirmatie en een Sanskrit mantra. Daarnaast is elke dag gekoppeld aan een opdracht, die je optioneel kunt uitvoeren om extra verdieping en inzicht te creëren.

De challenge en alle bijbehorende content blijft 30 dagen online. Gedurende deze 30 dagen sta ik voor je klaar voor het beantwoorden van al je vragen en/of opmerkingen.

Aanmelden

Deelname aan de 21-daagse meditatie challenge is gratis en kan door je aan te sluiten in de speciale ‘room’ op de Tribe van Millennial Lift. Wanneer je op deze link klikt, kom je direct in de room uit. Je dient hiervoor wel een account aan te maken. Dit kost je hooguit 2 minuten van je tijd en is gratis. Na de challenge kun je er uiteraard voor kiezen om je account weer te verwijderen.

We starten 1 juni, dus tot en met 31 mei kun je aansluiten.

In de room staat alvast een welkomstfilmpje voor je klaar!

Wil jij je alvast verdiepen in het gedachtengoed van Deepak Chopra?

Dan kan ik je onderstaande boeken aanraden. Het lezen van deze boeken vormt een prachtige voorbereiding op de challenge, of helpt je na de challenge om de juiste mindset te behouden.