Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Mind-Walk wint steeds meer liefhebbers in heel Europa voor zich en dat is niet voor niets! Everything is Om biedt als enige trainer in regio Rijswijk de mogelijkheid om Mind-Walk te ervaren. Deze eenmalige wandeling staat in het teken van het thema ‘zelfliefde’.

Tijdens deze wandeling word je meegenomen op een innerlijke reis, diep naar jezelf. Terwijl je geniet van de schoonheid van het bos, creëer je tijd en ruimte voor jezelf. De wandeling wordt gecombineerd met ontspanningsoefeningen en een meditatie. We maken gebruik van affirmaties. De 10 geboden van zelfliefde helpen je een liefdevolle houding naar jezelf toe te ontwikkelen.
 
We wandelen in het Elsenburgerbos te Rijswijk, ongeacht de weersomstandigheden. Pas je kleding hierop aan en neem eventueel regenkleding mee. Tevens zullen we een deel van de workshop besteden aan yogagerelateerde oefeningen, waarvoor het fijn is om makkelijk zittende kleding te dragen. Hou er rekening mee dat je lichaam snel kan afkoelen door de afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Het dragen van verschillende lagen kleding wordt dan ook aanbevolen.

Lijkt het je wat om:

  • lekker te wandelen?
  • je fitter en energieker te voelen?
  • heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur?
  • minder stress te ervaren waardoor je stemming verbetert en je een goed gevoel krijgt?
  • te ont-moeten en te ontmoeten?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Aanmelden is noodzakelijk en kan door hier een ticket te reserveren.

PRAKTISCHE INFO
Datum: 19 mei 2019
Tijd: 11.00-12:30 uur (we hebben een strakke planning, dus zorg dat je 5 minuten van te voren aanwezig bent)
Locatie: We verzamelen op de parkeerplaats van ‘Op Visite’, Jaagpad 7 te Rijswijk