MAATWERK2020-09-30T12:53:52+02:00
everything is om logo

MAATWERK

Ik bied verschillende pakketten aan die passen binnen het bedrijfsleven. Op deze website is een ruim aanbod aan mogelijkheden te vinden. Zo bied ik diverse vormen van yoga aan, maar zijn er ook mogelijkheden op het gebied van mindfulness, mindset en yoga coaching. Ook bied ik een speciaal traject voor leidinggevenden die medewerkers willen begeleiden bij het verminderen van werkstress.

Combinatie van pakketten

Al 5 jaar blijkt dat bovenstaande pakketten vaak voldoende mogelijkheden bieden, maar natuurlijk is er meer mogelijk! Mocht je interesse hebben in een combinatie van meerdere pakketten, losse workshops of lezingen dan kan dat natuurlijk ook. Een sessie mindfulness of master je mindset kan bijvoorbeeld goed beginnen met een aantal yoga oefeningen. Dit stimuleert medewerkers om vanuit hun hoofd al wat meer in hun lijf te zakken. Daarnaast geeft het medewerkers tools om gedurende de werkdag bewust om te gaan met fysieke spanningen. Zo ontstaat een totaalpakket.

Teambuilding, bedrijfsuitjes en online

Naast sessies op kantoor, is het ook mogelijk om mij in te huren voor teambuilding tijdens een bedrijfsuitje. Oefeningen vanuit de duo-yoga nodigen hier voor uit en garanderen daarnaast ook een hoop plezier.

Wanneer medewerkers veel thuis, of op verschillende locaties werken, zijn er mogelijkheden voor het aanbieden van online sessies. Online sessies kunnen ‘live’ plaatsvinden, maar kan ik ook opnemen als video. Op deze manier kan ik altijd maatwerk garanderen.

Andere ideeën?

Er is veel mogelijk en ik denk graag mee bij het samenstellen van het juiste aanbod binnen jullie bedrijf. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

BEDRIJVEN DIE JE AL VOORGINGEN

OVERIG AANBOD

BEDRIJFSYOGA
MINDFULNESS
MINDSET
MINDFUL MANAGEN
YOFLEXIE
yoflexie, introspectie, zelfreflectie, mindfulness en yoga
Ga naar de bovenkant