BEDRIJFSLESSEN2019-08-14T16:34:30+02:00
everything is om logo

BEDRIJFSLESSEN

en lessen aan huis

Bedrijfsyoga
Mijn focus ligt op het begeleiden van werknemers naar een gebalanceerd en gemotiveerd (werk)leven. Yoga, mindfulness en Mind-Walk kunnen een grote bijdrage leveren wanneer een bedrijf wilt investeren in vitale medewerkers.

Een workshop of lessenserie in het bedrijfsleven zal volledig worden afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van het bedrijf. Zo behoren mindfulness, (stoel)yoga en Mind-Walk tot de mogelijkheden.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal lessen, aantal deelnemers, tijdsduur, dag en tijdstip en locatie. De tarieven gaan vanaf €125,-.

Thuis of op locatie
Privélessen kunnen thuis, of op locatie worden gegeven. In een privéles stem ik de lesinhoud volledig af op jouw mogelijkheden en behoeften. Daarnaast bied ik mogelijkheden om les te geven op (vrijgezellen)feesten en festivals.

Afhankelijk van het aantal lessen, aantal deelnemers, tijdsduur, dag en tijdstip en locatie kost een privéles tussen de €50,- en €150,-.

Voor privélessen en lessen op (bedrijfs)locatie kun je contact met mij opnemen om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Neem contact op

OVERIG AANBOD

AGENDA
KINDER- EN TIENERYOGA
WORKSHOPS
YOGAVAKANTIES
MIND-WALK

NIEUWSTE ARTIKELEN